30 Ağustos 2014 Cumartesi

HER CANLININ BELLİ BİR ÖMRÜ VARDIR, CEMAATİN DE..



Yolsuzlukla mücadele etmek istiyorsanız birlikte edelim. Bazı şeylere karşı çıktığımızda sanki biz yolsuzluktan yanaymışız gibi bir anlam çıkarıyor malum çevreler.

Eğer hortumlanan para varsa, yolsuzluk varsa bu sadece sizin paranız değil ki. Bizim paramız aynı zamanda. Paramızı çalan insan neden sessiz kalalım aptal mıyız biz?

Ancak bizim anlamadığımız başka şeyler var. Yolsuzluk var diye haykıranların niyetinden emin değiliz. Onun için peşlerinden gitmekte tereddüt yaşıyoruz.

Halkın oyu ile iktidar olan bir hükümet milli eğitimde düzenleme yapmak isterse size mi sormalı? Yapılan imtihanlardaki soruları dershane değil de, okul müfredatına göre hazırlamak için sizden izin mi almalı?

Meşru bir hükümet devletin güvenliği için MİT müsteşarını değiştirmek, çalışma alanını yeniden belirlemek, tehdit algısını düzenlemek için sizden izin mi almalı?

Yol, köprü, viyadük, havaalanı yapmak için sizden izin mi almalı?

Bölgede devletlerle ilişkilerini, komşu ülkelerdeki olayların bize olan etkilerini değerlendirip politika belirlerken sizden izin mi almalı?

Bu politikaları gereği bazı sınır dışı gruplara yardımlar, operasyonlar yaparken sizden izin mi almalı?

Siz kimsiniz?

Siz, ülke politikası gereği hareket eden ülke istihbarat örgütünü, Dünya’ya ispiyonlayan,

Siz, ülke menfaati gereği, ambargoları delip başka ülkelerle ticaret yapan ülkesinin devlet bankasını, yolsuzluk kılıfında cezalandırılması için ABD vekillerle işbirliği yapan,

Siz, seçilmiş meşru hükümeti yabancı devletlerle iş birliği yapıp devirmeye çalışan,

Siz ekonomik kaynakları zarar görmesin diye ülkeyi bile yıkmaya, başka ülkelere peşkeş çekmeye çalışan, din kisvesi altında filizlenip, sonra dinle alakası olmadığını açıklayan ikiyüzlü bir örgütsünüz.

Yolda arabanın lastiğinin patlamasını bahane edip, benzin döküp arabayı yakmaya kalkan sizin gibi akılsız bir güruha millet itibar etmiyor bilesiniz.


“Başka çare kalmadı artık!..Ya cemaat bitecek ya ülke başka çaresi yok bunun!..”

“Ya kazanacağım ya batıracağım!..Bana yaramayan iktidar kimseye yaramasın!.. Yakacağım yıkacağım böleceğim öyle gideceğim!..” diyen kaleminiz maksadınızı yeterince ifşa etmiştir.Millet lastik patlayınca araba yakılmayacağını biliyor.

Terörün eli kanlı lideri için de demiştim, bu akıl bunları başaramaz diye. Onun üstünde bir akıl var. Yazdığını söyledikleri kitapları bile başkaları yazıyordu.

Bu yapılanlarda bir ilkokul mezunu vaizin aklı değil demiştim. Onun da üstünde bir akıl var. Oturduğu yere bakarsanız o aklı bulursunuz.

Kaldı ki millet seçtiği kadroların ülkeyi yönetmesini istiyor, ilkokul mezunu bir vaizin değil. Hele beyni yabancı güçlerin elinde olan birinin hiç değil.

İnsanlardaki sempati yerini nefrete bıraktı. Bu saldırışlar insanları iktidardan uzaklaştırmak yerine bağlarını sağlamlaştırdı. Yıllardır yeraltı örgütü gibi derinden, akıllıca giden bir örgüt artık hata yapıyor. Bunun sebebi sanırım çaresizliğin çırpınışı.

Rabbimin işi işte, zehirin panzehirini kendi içinde üretti. Her icraatlarında iyot gibi açıkta kaldılar. Yıllardır uyuyan iktidarın kafasına balyoz gibi vurdu ayılsın diye.

5.3.2014








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder