28 Ağustos 2014 Perşembe

FİLİSTİN KATLİAMI



           Bir hafta oldu bekliyorum bizim özürcü zevat, bakalım bir katliamı durdurun diye kampanya başlatacak mı diye ama tık yok. Eğer başlatmak için üzerinden 93 yıl geçmesini bekliyorlar herhalde.

           Şimdi anladı mı acaba bunlara safça destek veren insanlar, gaye insanlık değil, gaye hukuk değil, gaye barış hiç değil. Bunlarınki sadece Ermeni’ye ve nerden start aldılarsa o yabancı güçlere uşaklık etmek olduğunu.

            Ölenler eğer Müslümansı, ölebilirler değil mi? Zaten basınımızda bu Hamas denen terör örgütünü yeterince tanıtıyor. Kimdir Hamas? Kimdir Hizbullah? Kimdir El fetih? Hepsi birer terörist örgüt.

             Filistin devletinin var ile yok arasında bir devlet olduğunu hepimiz biliyoruz. Ordusu var mı? Silahları var mı? İsrail de olan uçak, roket, tank, topu var mı bu Filistin ordusunun? Yok tabi. Devlet yok ki bunlar olsun.

              Filistin’i İsrail işgaline karşı kim savunacak. Elbette bu tür örgütler. Hiç duyan oldu mu Dünyanın bir yerinde bu örgütlerin bir eylem yaptığını? Öyleyse bunlar mahalli, israile karşı direnen direniş örgütleridir. O 93 yıl gerilerde yaşayan zevat ülkemiz işgal altındayken Urfa’da, Gaziantep’te, Maraş’ta yabancı güçlere karşı savaşan insanlara neden çete der, Filistin’i savunan güçlere başka ad takar anlamam.

               İsrail’in yaptığı savunma refleksi imiş. Yani insanlar topraklarını savunmasınlar mı? İsrail rahatsız ise bu durumdan çıksın topraklarından. Savunma ihtiyacı duymayacaktır o zaman. Hem kendine ait olmayan yerleri işgal edeceksin, hem de bana dokunmayın diyeceksin. Bunu yaparken de bebeklere kadar öldürecek kendimi savunuyorum diyeceksin ve bizim buna inanmamızı bekleyeceksin.

               Biz bu batı dünyasını 1915 te ülkemizde gördük. Bosna’da gördük. Hocalı’da gördük, Filistin de görüyoruz.

               Şimdi bekliyorum özürcü zevatın Filistinliden özür kampanyası başlatmasını. Yoksa kampanya için bir yerlerden ödenekleriniz hala gelmedi mi?

05.01.2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder