10 Eylül 2015 Perşembe

CİZRE’DE KATLİAM VARMIŞ

6 günden beri sokağa çıkma yasağı uygulanıyor Cizre’de. İçişleri bakanı basın toplantısı yapıp bilgilendiriyor. Ardından basın toplantısı yapıyor mecliste siyasiler. Meclis bizim ama bu siyasiler bizim ülkenin siyasileri değil. Terör örgütünün sözcüleri.

CHP’li Levent Gök ile Sezgin Tanrıkulu hala ne olduğunu anlamamış gibi soruyorlar  “Cizre’de neler oluyor” diye.

Cizre’de bunlar oluyordu o sırada, bütün Türkiye biliyor ama nedense bu iki İngiliz vekil bilmiyordu. Cizre’de hendekler kapatılsın, terör örgütünün ablukası kaldırılsın diye operasyon yapılıyordu halbuki.

-          800 kg patlayıcı ele geçirilmişti.
-          Sadece polis bölgesinde 64’ü silahlı saldırı olmak üzere 318 terör eylemi olmuştu.
-          21 roketli saldırı olmuştu.
-          30 adet hendek ve barikat kaldırılmıştı.
-          Tuzaklanmış mayınlar temizlenmişti.
-          Kamu binalarına roketli saldırılar olmuştu.
-          Vatandaşların güvenliği tehlikeye girmiş ambülanslar hastaları bile alamıyordu.
-          19 el yapımı bomba imha edilmişti.
-          1 tuzaklanmış bomba imha edilmişti.
-          6 adet zırhlı araş hasar görmüştü.

Zırhlı araca kafa atarak hasar verilemeyeceğine göre, acaba neden hasar görmüştü işte bunu anlamamış olacak ki İngiliz vekiller, “Cizre’de neler oluyor” diye soruyorlardı.

Demirtaş açıklama yapıyor Cizre’de abluka var. Evlerde bebek cesetleri var, gömülemiyor, içecek su yok, yiyecek yok.

Ben burayı Gazze’ye, Kerbela’ya benzetiyorum diyor. Vurgu yapılan yerlere dikkat edilirse olay başka yöne çekiliyor. Sanki Gazze için tek laf etmiş gibi şimdiye kadar.

Öte yanda Cizre’ye barış! Yürüyüşü yapıyor teröristler. İçlerinde 80 milletvekili ve 2 bakan var. Beri tarafta Doğan ailesi şiddete karşı olduğunu açıklıyor. Sanırım devlet şiddetinden bahsediyorlar. Çünkü yayınlarında bomba haberi verirken kimin bomba koyduğunu yazmıyorlardı.

Konuşma bitince alkış tufanı kopuyor iyi konuştu diye, Aydın Doğan’ın kızı. O da sırıtarak etrafına bakıyor gururla iyi konuştum diye. Terör, şiddet, şehit olaylarından bahsetmişti halbuki.

Birileri medyada fotoğraflar yayınlıyor. Kürt olduğu için dövülen insan fotoğrafları. Ülkücüleri suçluyor, bozkurt işareti yapmışlar diye.




Sonra bu fotoğrafın sahte olduğu, aslında Suriye’de hırsızlık yapan bir adamın dövülme olayı çıkıyor fotoğrafın hikâyesinde.



Ülkede birileri iç savaş provaları yapıyor, düşman ortak. Artık siyasi çekişmeleri bırakıp bir araya gelinsin bunun Ak partisi MHP’si yok, kim pkk ile aynı cephede olmak ister ki diyoruz.


Birileri ikinizi de oyuna getiriyor, her iki tarafın içinde de provokatörler var, biz bu olayların yabancısı değiliz diyoruz. Sabah ülkücüyü vuran silah, öğlen solcuyu vurmuştu.


Ülkücü kılıklı çakallar hep birden saldırıya geçiyor. “En büyük düşman Erdoğan, sen AKP yalakasısın diyorlar.”  Eskiden ülkücüler ahlaklı olurdu, şimdikiler küfürden başka bir şey bilmiyor. Kelime hazineleri küfürle sınırlı.

Erdoğan gidince pkk’nın barış güvercinine dönüşeceğini birileri bunlara öğretmiş anlaşılan. Pkk’nın 1974 de kurulduğunu nereden bilsin beyinsiz. Çünkü beyni olsa tartışma kültürü olur, kelime hazinesinde küfürden başka kelime olur.

Beyin olsa o sırada tartışmaya giren ve terör bölgesinde pkk ile çarpışan polise de hain demezdi. O aktif çarpışıyor, kendisi klavye çakallığı yapıyor. Onların milliyetçiliği Erdoğan düşmanlığından ibaret. Ülke falan umurunda değil.

Erdoğan gidince Suriye durulacak, Irak durulacak, batılıların bölge üzerindeki planları son bulacak, bölge sütliman olacak sanıyor çakallar.

Önce şu pkk belasından kurtulalım, sonra iç politikada hesap soralım hata yapandan, yanlış yapandan demek bile ağırlarına gidiyor. Böyle beyinsizler olmasa iç savaşlar olmaz zaten. Küffar, planlarını bu beyinsizler üzerine kurguluyor.

Başlarındaki adam Libya’da olduğu gibi “saraya yürürüz” diyorsa alttaki “2 çakal, 3-5 ayyaş”  ne yapsın. Bu yürüyüşün, kimsenin durduramayacağı olaylara sahne olacağını düşünemeyen adam sözde milliyetçi hareketin başında.

Gerçek manada it izi, kurt izine karışmış. Bize de Allah sonumuzu hayır etsin demekten başka bir şey kalmıyor.

10.9.2015




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder