28 Ağustos 2014 Perşembe

DEVELER DE NALLANIR



                        Sabah TV. lerde bu haberleri duyunca epeyi şaşırdım. Bundan sonra Türkiye de araba kullanmak yasak olacakmış. Ehliyeti olan her vatandaşın ehliyetine de el konacakmış. Gerekçe ne imiş. Efendim araç kullanan insanların trafik kazası yapma ihtimalleri varmış. Bu tehlikeyi bertaraf etmek için bu mahkeme, bu kararı oy çokluğu ile vermiş. Şimdi siz bu yazıyı okuyunca ne dediniz? Yok devenin nalı dediğinizi duyar gibi oluyorum. Bende duyunca öyle dedim ama Anayasa mahkemesi o deveye nal çaktı işte. Başörtüsü olan öğrenciler diğer öğrenciler üzerinde baskı oluşturabilirmişşşş. Kim diyor devenin nalı olmaz diye. Biz deveye de nal çakarız. Burası Türkiye.

                       Bir Ergenekon davası gündeme geldi. Doğrudur veya değildir olaylar bilmiyoruz, aslında hiç kimse bilmiyor. Üzerinde epeyi çalışılmış, telefon kayıtları yapılmış, ifadeler alınıyor suç vardır veya yoktur adalet karar verir. Gündeme geldiğinde hiç yorum yapmadan bekleyip göreceğiz diyorum. Lakin CHP hafife alıyor. Bölücü başı ile fotoğrafları medyada çarşaf çarşaf yayınlanan insanları savunuyor. Birde diyor ki Sayın Baykal, Diyarbakır da devletin sesi az çıktı. Daha sert olmalıydı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Bu kafayla barajı ulaşmak için asansöre ihtiyaçları olacak.

                       Anayasa mahkemesinin kararlarını değerlendiriyor Sayın Hacaloğlu. AK parti ile aynı görüşte olmayacak tabi. Ama “AK parti ve yandaş medyası İslam ordusu kurmak istiyor” diyor. Ya bu orduyu ne ordusu sanıyorlardı. Haçlı ordusu mu? Bizim ordumuzda bizim gibi olacak. AK partiyi savunmak ayrı bir şey, İslam a dil uzatana karşı çıkmak çok daha farklı bir şey. Hem İslam’ın adından bile rahatsız olacaksın, hem de Müslüman olan bu ülke halkından oy isteyeceksin. Neden iktidar olamadıklarını hala anlamamış görünüyor CHP li yöneticiler.

                       Ortalık toz duman. İktidarımız bir âlem, muhalefetimiz bir âlem, hukukumuz başka bir âlem. Bize de dua etmek düşüyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
                      
                          
   22.10.2008
                      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder