28 Ağustos 2014 Perşembe

ELBET SULAR DURULACAK, İZLER AYRILACAK



“Eğer CHP yi tercih ederse memnun olurum” diyor Sayın Kılıçdaroğlu. Ergenekon’dan yargılanmakta olan gazeteci Sayın Balbay için söylüyor bunu. Huylarıdır yaparlar. Daha önce de PKK lıları taşımışlardı meclise. Sayın Yalçın Küçük ve Sayın Doğu Perinçek’i de aday göstersinler. Nasılsa aday gösterilme meselesinin fikir babası Yalçın Küçük’tür.

Hem ordu yıpratılıyor derler, hem de yıllarca devlet, millet, ordu aleyhinde tavır alanları desteklerler. Hem darbelere karşıyız derler, hem darbe suçu ile yargılananları desteklerler. Bunu da sivil darbe bahanesi ile yaparlar. Ne zaman bu ülkede sivil dikta olmuş gösteremezler.

CHP yi anladım. Bu tavırlar malumun ilanıdır sadece. Ancak ülkücü kardeşlerimi anlamakta zorlanıyorum. Sayfasına aydınlık gazetesinden haber alıntısı ile yazı yazan yazarın yazısını bile alanlar var. Eskiden ülkücüler Türk-İslam sentezi derlerdi. Şimdi din karşıtları ile aynı saftalar. Acaba benim bilmediğim ülkücü Maoculuk diye bir akım mı var?

Bir okuyucum mesajlarından birinde bakın ne diyor. “Sayın Necdet Bey, Bana cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. Görüşlerinize saygıyla katılıyorum. Önce kavramların hakkını teslim edelim. Elhamdülillah müslümanım; ecdadımı ve milletimi de seviyorum. Tayyipçi veya Fetullahçı da değilim. Ama onlara haksız yere de saldırmalar, ne adına olursa olsun, kanıma dokunuyor. Ülkücülük kimsenin tekelinde değildir. Marksiist, ateist, müslüman ülkücü de olur. Milliyetçilik, ülkücülük adına yalan-yanlış biçimde milletin adına çalışanlara çamur atmak insafsızlıktır, ahmaklıktır. Kâfiri, düşmanı bırakıp müslümanla mücadele ahmaklığın daniskasıdır. Düşman kötüdür; ama ahmaklar düşmandan da kötüdür. Allah, onları güzellikle ıslah etsin. Sağlıklı, mutlu günler dileğiyle baki selamlar.”Yorum sizin.

Ordumuz göz bebeğimiz derler. Ordumuz PKK ile mücadele ediyor yıllardır. Şehit olan arkadaşlarım var. Terörist başı ile kol kola giden bir insanla aynı fikirde olmaktan hicap duyarım ben. Eğer aydınlık gazetesinin yayınları çok hoşlarına gidiyorsa, MHP ye teklif götürüp, Doğu Perinçek’i de kendileri aday gösterebilirler. Eğer ülkücülük AKP ve Fetullah Hoca düşmanlığından ibaret ise, bu seçimde işleri zor demektir.

Şimdiye kadar kaç gazeteciye dava açılmıştır? Şamil Tayyar’a kaç dava açılmıştır. Bu muhterem gazeteci değil midir? Son gözaltına alınma hadisesinde hangi gazeteci mesleğinden dolayı gözaltına alınmıştır? Basından gördüğüm kadarı ile örgüt üyeliğinden gözaltındadırlar. Yazdığı bir yazıdan dolayı hakkında işlem yapılan yoktur.

Bunların hepsi iddiadır tabi. Mahkeme karar verecek, kim suçlu kim değil ayıracaktır. Nitekim dün iki kişi serbest bırakıldı. Bir gazetecinin ödül alması örgüt üyesi olmasına engel değildir. Hep aynı şey söyleniyor. Başarılı gazeteci imiş, ödül almış. Darbeleri başarılı olmayan, etkili ve yetkili makamlarda olmayan, sokaktaki dilenciler mi yapar sanıyorsunuz?

Bir ülkenin darbe yapılacak bir ortam haline getirilmesi kolay bir iş midir? Bunu mahalledeki bakkal ve kasap yapamaz. Dilenciler hiç yapamaz. Bu ülkede birçok üst rütbeli subay şehit oldu? Kaç ülke var bizim kadar generalini kaybetmiş? Kaç ülke var jandarma genel komutanını şaibeli kazada kaybetmiş? Kaç ülke var bir parti başkanı şaibeli bir kazaya kurban gitmiş? Kaç ülke var kendi Genelkurmay Başkanı için köylü diyen? Ele geçen belgelerde bunların olduğu söyleniyor. PKK kurşunu ile değil de, nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla şehit olan bir generali vuran kurşunun, nerden geldiğini araştırmak neden rahatsız eder bilmiyorum. Bu gibi konularla alakalı olarak gözaltına alınanları savunacaksın, sonra da ordumuz göz bebeğimiz diyeceksin.

Ülkemizde mahkemeler var, ülkemizde yargıçlar var. Yargılamalar yapılacak, suçlu suçsuz açığa çıkacaktır. Mahkemelerin vereceği karardan sonra kurt izi ile it izinin ayrılacağına inancım tamdır.

6.3.2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder