2 Eylül 2014 Salı

OBAMA NE DEDİ



Obama ne dedi diye değerlendirenler bazı gerçekleri gözden kaçırıyorlar.
Obama’nın ne dediğinden önce Bush dönemimde bizim ne dediğimiz önemli.
Dikkat edin Amerika kime düşmansa, bizde onlara düşmandık. Suriye terör merkezi, İran terör merkezi. Hepsi düşmanımızdı.

Hatta Çeçenleri seviyor ve destekliyorduk. Ne zaman Çeçenler açıklama yaptı ve Çeçen İslam cumhuriyetini kurduk dedi, bütün desteğimizi çektik.
Çünkü Obama her ne kadar Amerika İslam’la savaşmadı dese bile, bal gibi bir savaş vardı İslam’la.

Şimdi bu politikalarının değiştiğinin sinyalini veriyor. Bunu Obama’mı yapıyor. Elbette hayır. Obama başkan olduğu için değişmiyor politikaları, politikaları değiştiği için Obama başkan seçildi.

Bizim için Türkiye laik, demokratik ve Müslüman ülke dedi.

Amerika değişti, ama bizdeki eski Amerika güdümündekiler hala farkında değil ve değişemiyorlar. Değişemezler onların İslam’la sorunları var çünkü.
Anlasalar bu ülke hem laik, hem demokratik, hemde müslüman bir ülkedir sorunların çoğu rafa kaldırılacaktır.

İslam’ın bu dinozorlarla bir sorunu yok, onların İslam’la var.

İşgal ettiğiniz bir ülkenin halkına güvenemezsiniz. Bizim yönetici kademesinde olanların(tabi derin yöneticilerin)halkına güvenmediği gibi.

İrtica ila yatıp irtica ile kalkıyorlar. Kim düşman ve tehlike? Hadi yüzde doksan diyelim müslüman sayısına. Ülkenin yüzde doksanı tehlike.

Asıl tehlike, ikide bir cüppelerini giyip Anıtkabire yürüyenler, ülkenin gerçek sahiplerini düşman görenler, hükümet devirmek için bomba patlatanlar.

Atatürk’ten ne istiyorsunuz. O sizin gibi darbeci değildi, sizin düşman ilan ettiğiniz insanlarla işgal altındaki ülkede kurtuluş mücadelesi verdi. Siz o insanları irtica diye düşman bellediniz. Bunun neresi Atatürkçülük.

Obama bile evet siz müslümansınız, sizinle bu halinizle anlaşalım ve birlikte yaşayalım diyor. Ama bizim dinozorların bize tahammülü yok.
Şimdi ordumuz artık darbeler devri kapandı, darbe olmayacak diyecek.
Baykal suni gündemleri bırakıp, halkının istediği bir lider olacak. Kimsenin dini ile bir sorunumuz yok diyecek.

O zaman derinciler işsiz kalacak ve bakın ülke nasıl huzura kavuşacak.
9 Eylülde düşmanı denize döken ve cumhuriyeti kuran, cephede bile namaz kılan, oruç tutan bu güç, cumhuriyetin asıl koruyucu gücüdür. Ülkenin gerçek sahibidir. Hatta gerekirse siz dinozorlara karşı bile koruyacaktır.

13.04.2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder