6 Aralık 2014 Cumartesi

SİNE-İ MİLLET Mİ? SİNE-İ İMRALI MI?



                       Bir gazete sine-i milletten sonra, sine-i Türkiye diye yazmış. Güya DTP bir Türkiye partisi olmaya karar vermiş. Temsil ettiklerini söyledikleri halk bile kendilerini temsilci olarak görmemiş, kendileri de zaten kimseyi temsil etmeye yeltenmemiş. 

                     Kapatılırken yaptıkları açıklamalar ve yeni partileri BDP ile ilk icraatları ne partisi olduklarını, neyi temsil ettiklerini açıkça gösteriyor. Eski partilerinde olduğu gibi, yeni partileri BDP de tam bir kişiliksizlik sergiliyorlar. Bırakın kitleleri temsil etmeyi, fert olarak kendilerini temsil etmeye bile muktedir değiller.

                      PKK’nın siyasi kanadı olmaktan öte bir icraatı olmayan bir parti görünümünden farklı bir çizgi yok. Hep diyordum ya parti kapatmanın anlamı yok diye. Aynı insanlar aynı davranışı gösteriyor bu partide. Öyleyse kişileri cezalandırmak gerekli.

                     BDP’liler ilk iş olarak mahmura ziyaret yaptı. Oradaki insanların eline ne istediklerine dair ve şartlarının ne olacağına dair yazılı istekler verdiler. Zafer işaretleri yaparak böğürdüler. Çünkü bebek katili öyle istedi. Bebek katili siyasette kalın diye emir verdi, istifa etmekten vazgeçtiler. Hani Kürt halkını temsil ediyorlardı? Onlar sadece terörist başı, bebek katilini temsil ediyor, onun emri dışında adım bile atamıyorlar.

                     KCK operasyonu yapılıyor şimdi. Diyarbakır belediye başkanı ağza alınmayacak küfürlerle konuşma yapıyor. Bu operasyon siyasilere yapılıyor diyor. Halk tarafından seçilmiş insanlarmış. Hangi yolla olursa olsun, terörist teröristtir. Siyasi kişiliklerinden dolayı değil, terör suçu ile gözaltına alınıyorlar. Edep ve terbiye sınırlarını bilmediği için bunları ayırt edemiyor tabi.

                   Hani kan kanla temizlenmez diyordu. Eline, ayağına, beynine her yerine kan bulaşmış, hem de bebek kanı bulaşmış bir terör başının talimatı ile hareket ederek hangi kanı neyle temizlemek istiyor Ahmet Türk.

                    Yeni partileri ile eski tavırları sürdükçe yine terör partisi olmaktan öteye gidemeyecekleri gibi, kürt halkı da bunlara teveccüh etmeyecektir. Akıllarını başlarına toplayıncaya kadar da operasyonlar sürecektir. Ya silahları bırakıp adam olacaklar, ya da emir kulu olmaya devam edecekler.

24.12.2009
                     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder