6 Aralık 2014 Cumartesi

SAYIN BAYKAL’IN KASETİ VE DÖNÜŞÜM



Yine bir kaset çıktı medyada. Önce internette, sonra medyada duyuruldu bu kaset. Eğer doğru ise bu kaset, alıştığımız daha önce gördüğümüz bir alçaklıktan başka bir şey değil.

Yok, eğer düzmece bir kaset ise bunun adı gezegenler arası bir alçaklıktan daha alçaklıktır.

Hemen yorumlar yapıldı, Sayın Baykal istifaya davet edildi. Kim tarafından? Muhalifleri tarafından.

Acı, ekşi tadında yorumlarda geldi. Efendim tam anayasa değişikliği olacakmış, bunu Sayın Baykal önlüyormuş veya çaba gösteriyormuş, bu komplo onun için kurulmuş.
Ot akıllı bunlar. Ya da milleti öyle zannediyorlar. Hani göbeğini kaşıyan, hani bir şeyden anlamayan insanlar ya bunlar. Yutarlar belki diyorlar.

Bu bel altı vuruşları daha önce gördük biz. Öyle dinciler, göbek kaşıyıcıları çıkmadı altından. Daha organize bir şey bu.

28 Şubatı hatırlayın, Müslüm Gündüzleri hatırlayın. Rakiplere bel altı vuruş değil miydi? Ne için yapılmıştı? İktidar dönüşümü için, iktidarı indirmek için.
Bu iş Sayın Baykal ile olmuyor, dönüşüm gerek diyenler yok mu? Derin dönüşümleri düşünenler olamaz mı?

İktidar kanadı Sayın Baykal’ı seviyor, neden böyle bir vuruş yapsın ki? Zaten yüzde yirminin üstüne çıkamıyor. İktidar olmalarının sebebi Sayın Baykal’ın basiretsizliği değil mi? Niye ona vursunlar?

Okudum bütün yazarları.”Yandaş medyadan”bir kişi bile Baykal istifa etsin demiyor. Kim diyor peki. Yandaş olmayan medya diyor. Bazıları açıkça söylemiyor da, aba altından sopa gösteriyor.

Olayı kınıyor, alçakça bir davranış olarak niteliyor, özel hayata müdahale diyorlar ama ardından da İngiltere savunma bakanından, eski iç işleri bakanı Sayın Hasan Fehmi Güneş’ten bahsediyorlar. Onlar böyle bir olayın ardından istifa etmişlermiş.

Sayın Baykal’ın istifa etmesi kimin işine yarar, bunu düşünen herkes bulur.

Bu kaset alçaklığını yerden göğe kadar lanetliyorum. Ama anayasa değişikliği ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Herkes kendi çöplüğünden sorumludur. Failleri kendi çöplüklerinde arasınlar diyorum.

9.5.2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder