11 Ocak 2016 Pazartesi

ÖZÜR DİLEYİNCE BEYAZ’MI OLDU YİNE?

Özellikle polislik ve askerlik mesleği meşakkatli bir meslektir. Bu meslek erbabı aşırı fedakârlık gösterir. Fazla çalışır, zor şartlarda çalışır karşılığında fazla para bile talep etmez.

Yaklaşık 40 yıldır ilave olarak hayati riskler olduğunu da milletimiz gördü. Bu meslek erbabının aile fertleri de bunun farkındadır. Bunu bilen aile fertleri içinden genelde devlet ve millet düşmanı çıkmaz.

Çıkmaz çünkü babasına kurşun sıkan teröriste arka çıkması için ya geri zekâlı olması gerekir, ya da çok büyük menfaatler karşılığında ülkesini, milletini satıyor olması gerekir.

Bir polis çocuğu olan Beyazıt Öztürk bunları bilmez mi? Bilir elbette lakin bir medya kuruluşunda proğram yapmakta, bu kuruluş da çok büyük oranda Erdoğan ve Ak parti düşmanlığı içermektedir.

Bu konumda olan bir insanın, telefonla bağlanan bir kadının bölgede çocuklar öldürülüyor lafının ne anlama geldiği bilir. Eğer bunu anlayamayacak durumda olsa, o kademede yıllarca proğram yapamazdı. Demek ki yeterince akıllı.

30Temmuz 2013 günü Beyaz şov’da Beyazıt Öztürk özetle şöyle diyor.” Evet, arkadaşlar öncelikle hoş geldiniz demek istiyorum. Ekran başındaki ve stüdyoda ki konuklarımıza. Bu hoşgeldinizi çok içimden söylemek isterdim ama ne yazık ki çok hoş gelmediğinizi tahmin ediyorum. Çünkü ülke olarak gerçekten çok zor bir hafta geçiriyoruz. İnsanların gezi parkının sadece gezi parkı kalması ile ilgili istekleri ve istekler sonrası yaşanan olaylar…..”diyerek devam ediyor.

Akabinde Beyaz şov iptal ediliyor. Beyaz şov yayından kaldırıldı açıklamasına bir sitede şöyle bir açıklama var. “Beyaz Show, Taksim'deki olaylar nedeniyle yayınlanmadı. Beyazıt Öztürk ve stüdyoya gelen öğrenciler Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için Kanal D binasından Taksim'e yürüdüler.

Bu durumda polis çocuğuyum safsatası oturmuyor yerine. Çünkü daha önce CHP’li vekiller, kepçeye ayağını dayayıp efelenen BDP’li vekillerle Gezi parkında eyleme gitmişti Beyazıt Öztürk.

Lokmanın küçüleceğini düşünerek ekrana çıkıp özür dilemek kurtarmıyor. Biz balık hafızalı insanlar değiliz. Özür diledi diye hemen affetmek bunları cesaretlendiriyor. 

Aynı şeyleri yapmaya devam ediyorlar. Nasılsa unutuyor, dizimizi izliyor, bizi dinlemeye geliyor, şov proğramlarımıza katılıyor ahmaklar diye düşünüyorlar.

Bütün bu sanatçı bozuntusu, batı kırıntılarını yaşadığımız sürece boykot edip, balık hafızalı olmadığımızı gösterelim derim.

12.1.2016





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder