12 Ekim 2015 Pazartesi

OLAĞAN ŞÜPHELİLER

Olağan şüpheliler: PKK-DAEŞ-DHKP/C

Canlı bomba olarak kendini patlatan başka örgüt var mı? Yok.

1.PKK yaptı: HDP’nin mazlumu oynayıp oylarını yükseltmek, Ak partinin katliam yaptığına ikna edip oylarını düşürmek, devletimizi sözüm ona Dünya nezdinde küçük düşürmek, kahpelikleri yüzünden, çözüm denen garabete geri dönmeyen hükümeti barışa! Zorlayıp, örgüte toparlanmak için zaman kazandırmak.

2.DAEŞ yaptı: Daeş denen örgüt malumunuz olduğu üzere, batı tarafından üretilip piyasaya sürüldüğünden, hükümetin PYD denen örgütü PKK ile eş değerde terör örgütü görme algısını yıkmak, PYD’ye daha önce olduğu gibi Türkiye desteği sağlamak, Türkiye’nin muhalif gruplara desteğini engellemek, Suriye politikalarından Türkiye’yi uzak tutmak için.

3.DHKP/C yaptı: Batının sümen altında tuttuğu ve militan terörist sayısı aslında çok sınırlı olan bu örgüt, bazı politikaların ülkeye kabul ettirilmesi için gerekli olduğunda sümen altından çıkarılır. Örgüt komünist olmasına rağmen en çok ABD-İNGİLTERE-ALMANYA ve FRANSA tarafından kullanılır. PKK ve DAEŞ örgütündeki maddelere ilave olarak toplumu galeyana getirmek, kutuplaşmayı arttırmak, belli hain grupların devlet nefretini körüklemek, çözüm süreci boyunca hazırlığını yaptıkları toplum hareketleri ile şehir savaşlarının zeminini hazırlayıp, sokak savaşlarını başlatmak.

NETİCE: Görüldüğü gibi hangi örgüt yaparsa yapsın, bütün terör örgütleri batı tarafından kontrol edilmekte ve kullanılmaktadır. Maşa önemli elbet bulunmalı ama esas maşayı tutan el, kesinlikle bize başsağlığı dileyen, teröre karşı yanımızda olduğunu söyleyen batılı müttefiklerimizdir.

Biz PYD terör örgütüdür derken, dün akşam ABD havadan 50 ton mühimmatı Kuzey Suriye’de atarak PYD‘yi destekliyor görüntüsü altında PKK’yı donatıyor. Çünkü 23 Temmuzdan bu yana, TSK tarafından bütün cephanelikleri imha ediliyor.

Peki, biz benzer örgütler kurup ortaya salsak. Mesela Kanada’da birkaç yere bomba koysak bizdeki gibi olur mu? Veya Almanya, Fransa gibi devletlerde birkaç bomba patlatsak bu örgütler aracılığı ile.

Halk sokaklarda toplanıp “Katil Devlet” diye haykırır mı, katil Merkel diye bağırır mı? Bağırmaz çünkü devlet katil olmaz, hiçbir yönetici katil olmaz. Ülke yöneten hiç bir kimse, yönettiği ülkede kargaşa istemez. Huzurla, insanları işinde gücünde olan bir ülkeyi yönetmek dururken, hangi ahmak halkını savaştırıp sıkıntıya girer?

Bize mahsus bir haslettir devletinin katil olduğunu düşünmek, bize mahsus haslettir yönetenin halkını bölmek istediğini düşünmek. Bize mahsus bir hasletimiz daha var ki, devletine ve milletine ihanet etmek, ülkesini yabancı güçlerin emri ile kaosa sokmak.

Öylesine şartlanmış ki beyinler, bomba patladıktan hemen sonra polis araçlarına saldırmak gelenek haline gelmiş. Polise saldıran bu ahmak beyinler, diğer yandan polis zafiyet gösterdi, polis korumadı demeye de utanmazlar.

Bir yanda polis ve asker hatta 3 yaşındaki bebekleri katleden PKK, diğer yanda polis bizi korumadı diyen dağda onlarla poz veren meclisteki PKK lı HDP’liler. Utanmadan öldürdüğü insanların kendilerini korumasını isterler.

Başka bir yanda PKK destekçisi din, devlet, millet düşmanı sol zihniyet. En ufak olayda kırıp, yıkıp, döken ahmak bir güruh. Cenazelerde bütün tabutların üzerinde paçavra vardı. İster PKK’lı olsun, ister devrimci.

İşte diğer devletlerle aramızdaki fark bu. Bizde ki ahmak, beyinsiz, dışa bağlı olduğunu dahi anlamayan sürülerin varlığı. Kendilerini meydana toplayıp, toplayanların bomba patlattığını dahi anlamayacak kadar gezi zekâlılar. Zor günler bizi bekliyor.

12.10.2015






                                                                  



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder