8 Haziran 2015 Pazartesi

SEÇİMİN KAZANANI KİM?

Siyasiler ülke kazandı falan diyorlar ya, inanmayın onlara. Şimdi herkes abandone durumunda. Kayıp, kazanç muhasebesi sonra yapılacak. İktidarı da muhalefeti de yaklaşan belanın kaç okka olduğunu kantara bakınca görecek ve aslında ülkenin kaybettiğini anlayacak.

Seçimin kazananı açıkça görünüyor ki ABD ve Kraliçe. Merkezde güçlü bir Türkiye, etrafında uyandırılmaya başlanan Müslüman Arap ülkeleri Ortadoğu politikalarına uymadı.

Ortadoğu’nun iki büyük ülkesinin el ele olması korkuttu batıyı. Nasıl Menderes’in Konya konuşması fitili ateşledi, bu fotoğrafta fitili ateşledi. Bizim açımızdan muhteşem olan görüntü, onlar açısından tehlike çanlarının başlaması idi.



Daha yıllar öncesinden ülke bazı kanallar vasıtası ile ele geçirilmeye başlanmıştı. ABD, sitemi kontrol edecek mekanizmayı Pensilvanya’da faaliyete geçirmişti. Hoca kılıklı papaz, bu sistemin şalteri olmuştu. Ergenekon falan diye anlatmaya gerek yok hepinizin malumu.

Mısır’da işleri nispeten kolaydı. Sisi denen bir adama darbe yaptırarak sorun çözüldü. Türkiye’de o kadar kolay değildi. Yoğun bir halk kitlesinin desteklediği iktidarı o şekilde devirmek kolay olmayacaktı. ABD şalteri indirdi.


Seçime 2-3 yıl kala fiber kablolardan Türkiye’ye cereyan akmaya başladı. Gidişattan memnun olmayan ABD, asla gerçekleri göremeyecek olan koyun sürüsüne “hırsız vaaar” diye bağırttı. Maksat kontrol dışına çıkan HALKBANK’a darbe vurmaktı. Maksat Müslüman kesime diş bileyenlere bağıracakları bir konu yaratmaktı.

Bunu başardılar. Çünkü karşı tarafa koyun diyenlerin kendisi koyundu. Fiber kablolardan akan cereyan insanı akılsız koyun yapma etkisine sahipti. Hâlbuki ipsizlik ve yolsuzlukta alışagelmişten farklı bir şey yoktu.

Seçim yaklaştıkça kablolardaki sinyaller arttı. “Abi” lerin ve ablaların beyinlerindeki merkezlere, kapı kapı dolaşıp HDP ye oy toplayın talimatı geldi. Gâvurun emrindeki Müslüman kılıklılar görevlerini yerine getirdi.

MHP bilerek vatan ihanet etmez ama milliyetçilik rolünden öte, Pensilvanya’nın güdümünde uyku haline devam etti. Çünkü planda Ak parti gidince, koalisyonda okyanus ötesi adamların olması vardı. Çatıya oturtulamayan aday, birinci sıraya oturtuldu.

Her gece halk Tv de boy gösteren Saadet ve BBP Pensilvanya’ya biat ederek muhafazakâr oyları bölme görevini üstlendi. Dişin kovuğunu bile doldurmayacak oy aldılar ama olsun, yine %2 yapıyor işte.

Asıl rolü Mustafa Kemal’in askerleri üstlendi. İsimlerinin başına utanmadan TC yazan bu vatan ve millet düşmanları, Ak parti gitsin de isterse ülke batsın diyerek HDP’ ye oy verdiler bazı yerlerde.

Hani her olayda ellerine bayraklarını alıp Anıtkabir’e gidip “Atam irtica geliyor” diye şikâyet eden güruh, ülkenin huzuru için belki barış olur umudu ile çözüm başlatanlara pkk ile görüşüyorlar diyen güruh, işte onlar HDP’ ye oy verdiler barajı aşsınlar diye.

Yarın ben Anıtkabir’e gidip atalarına diyeceğim ki; ey ata, hani sana şikâyete gelen askerlerin vardı ya, şimdi pkk’nın itleri oldular. İrticaya kızan atanız pkk’nın iti olmanıza da kızar sanırım.

Daha az tehlike gördükleri hdp’nin barajı geçmesi ile bu akılsız ata askerlerinin ülkemizi nelerin beklediğinin farkında olduğunu ve anladığını sanmıyorum.

Ak partinin yapması gerektiği fakat yapmadığı ve mevcut seçim sonucunun neler getireceğini de sonraki yazıda anlatmaya çalışalım.

8.6.2015




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder