27 Haziran 2015 Cumartesi

AMERİKA, AVRUPA VE İSRAİL’İN TÜRKİYE SEVGİSİ

Doğrusu bu kadar sevgiyi beklemiyordum bu müttefikimiz ve dostlarımızdan. Birkaç milyon veya milyar dolarımızı “hırsızlar” çalmış diye iktidar ve Ak partiye bizim adımıza, bizi korumak için saldırmaları gözlerimi yaşartıyor.

Geçmiş darbe ve müdahalelerde de her defasında yapmayın, ekonomi zarar görür demişlerdi hep. Bizim çocuklar darbe yaptı dediklerinde yüz milyarlar akmıştı dışarıya. 28 Şubatın ekonomimize zararı 381 milyar dolar olmuş.

Seçim öncesi 7 Şubat,17 ve 25 Aralık devlet yıkma operasyonlarında bile ekonomi fazla etkilenmemişti. Yeni Bizans oyunuyla seçimde ulusalcı kardeşlerimiz aşırı Türkçü oldukları için hdp’yi desteklediler. Dolar fırladı ne kadar zarar oldu bilmiyorum. Ama olsun, birkaç milyon doları çalan “hırsızdan” kurtulmak için yüz milyarlar feda olsun.

Erdoğan’a saldıranlara bakıyorum Amerikan, İsrail, Alman devleti ve medyası. Bunları destekleyen bizdeki taife, Amerikalıların bizi çok sevdiklerine, paramız çarçur olmasın diye bu adam gitmeli diyen batıya inanan ahmak taife.

Kâfirlerle birlik olup kendi ülkesini dışarıya gammazlayan bir de Müslüman görünümlü kâfir basınımız var. Fetullahçı Terör Örgütü elemanları. Her türlü yalan haberi yapıp önce batıya servis ediyor. Ya da batı ne yapmalarını söyleyip önce onları öne çıkarıyor. Her iki halde de Müslümanlara karşı küfürle iş birliği yapan Müslüman kardeşlerimiz bunlar. Küfürleri bol olsun.

“Terörist Türkiye” diye “tag” açanları destekleyen FETÖ üyeleri ve adının başına TC yazan ulusalcı Türkçü kardeşlerimiz. Bu kardeşlerimiz 40 yıl boyunca PKK’yı destekleyen Amerika için bir defa olsun “Terörist Amerika” diye tag açtılar mı acaba? Dahası terör örgütünü destekleyen Amerika için bir Amerikan vatandaşı veya bir medya organı “Terörist Amerika” diyebildi mi?

Türkiye’de kendileri ile aynı ismi paylaşmaktan utanç duyduğum Türk vatandaşları “Terörist Türkiye” diye tag açıyor ama Türkiye’de diktatör var. Amerika’da bir kişi “Terörist Amerika” desin yağsız kazığa oturturlar ama orada demokrasi var. Bunların dedeleri Ermenilere uyup Abdülhamit Han’a da “kızıl sultan” demişti.

Eskiye özenip önceki yıllarda olduğu gibi Müslümanları köleleştireceğini düşünenler o günlerin geride kaldığını bilsinler. Bu millet devletine saygılıdır. 90 yıl bu sebepten her türlü hakaret ve aşağılanmaya rağmen sustu. Artık devir değişti. Hiç kimse bunu geri getiremez.

Söyleyecek başka bahane bulamayanlar hırsızlığı dolamışlar dillerine. Aklı olan düşünür. Abdülhamit’ten bu yana aynı oyun tezgâhlanıyor. Adnan Menderes 12 uçak dolusu altınla yurt dışına kaçarken yakalanmıştı hani. Kimse sormadı devletin 12 uçak dolusu altını var mı diye. Sormazlar çünkü beyin yok.

Yatırımlar durdu, 3. Boğaz köprüsünün bağlantı yolları iptal oldu diye, göbek atanlar var. Ülkesine yatırım yapılmasın, gelişme olmasın diye çaba sarf eden küfür erbabı bizde olur ancak. Türkiye dışında bütün ülkelerde bu tipleri yağsız kazığa çekerler, çünkü oralarda demokrasi var. Biz de devletin dış politikasına iki savcı, birkaç polis müdahale eder, planlanmış şekilde FETÖ medyası fotoğraf çeker dünyaya servis eder başımızda diktatör var.

Nasıl olsa koyun çok. Ayakkabı kutusunu polisler götürmüştü ama hala eşşekler ayakkabı kutusu diyor. Çünkü beyin yok. Beyin olsa gâvur devletlerinin saldırdığı adama ben de saldırıyorum, bu işte bir yanlışlık olmasın diye düşünür.
Sözümüz Türk olması gerekenlere. Diğerleri dininin ve ırkının gereğini yapıyor.

27.6.2015








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder