24 Aralık 2016 Cumartesi

DÜŞMANI TANIMADAN, DÜŞMANLA MÜCADELE EDİLEMEZ

Şeyh Edebali, Osman Bey’e nasihat ederken “ Geçmişini bileyen geleceğini de bilemez. Osman! Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın” diyor.
Yani diyor ki, geçmişte yaşananları bil ki, şimdi yaşadıklarınla mukayese edip tecrübeli olasın. Aynı hataları yapmayasın.  “Tarih tekerrürden ibarettir” sözü bizi uyutmak için söylenen bir sözdür. Bunun aslı “tarih tekerrür etmez, insanlar aynı hataları yapar” olmalıdır.
Kimse kusura bakmasın, biz aynı hataları yaptıkça kâfir aynı taktikle üzerimize geliyor. Şartlara, siyasi duruma, konjonktüre göre tadilat yapma ihtiyacı bile hissetmiyor.
Hiç bir kaynaktan beslenmediğimi, hiçbir yerden zerre menfaatim olmadığını tanıyanlar bilirler. Tek gayem var, insanlara geçmişte yaşadıklarımızı anlatmak, bugün yaşadıklarımızla bağını kurmalarını sağlamaya çalışmaktır.
Bazen kızıyor, yazıyı yayınladığım mesajı ( tiwiti) eğer 9211 kişi görüntülemiş fakat yazıyı 398 kişi okumuşsa yazmanın bir anlamı yok diyorum.
Yine ben Şeyh Edebali’nin “Haklı olduğun mücadeleden korkma! Bilesin ki, atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli ( korkusuz, pervasız, gözü pek) derler “ nasihati doğrultusunda gideceğim. Ve eğer bana diğer tarafta sorulacak olursa “ülke bu duruma düşerken sen ne yaptın” sorusuna hazırlıklı olmak istiyorum.
Kendime göre bir ideolojim var elbette. Ancak mensubu olduğum ideoloji sahipleri de hata yaparsa kayırmacı davranmam. Maksadım bildiğim konularda yanlışları söylemek ve uyandırmak.
Hala kime hizmet ettiğini anlamadığım muhafazakâr denilen medyanın sizleri kandırdığını gördükçe sinir katsayım yükseliyor. Figen Yüksekdağ’ı devlet terörist olmaktan, teröre yardım etmekten tutukluyor. Ama bu medya “bir hanımefendiye terörist diyemezsin “ diye haykıran adamı size, sizden diye yutturuyor ve gazetelerinde yazı yazdırıyor. İnanmayan bu videonun 15 ile 20’nci dakika arasını izlesin.
Bazen öyle anlar oluyor ki, kendilerine yanlış öğretilen bilgiler nedeni ile tanrı edindikleri insanlar hakkında bir doğruyu söyleyince, öylesine kızıyor ki insanlar, inanın anasına sövseniz o kadar kızmazlar.
Osmanlı’nın son zamanlarında Balkan isyanlarında, Arap isyanlarında parmağı olan İngilizleri anlatınca, hele bu isyanlarda yerli masonların kullanıldığını söylediğinizde asla inanmıyorlar.
Çünkü tarih bilmiyorlar. Bilmedikleri gibi tarihi de yok sayıyorlar. Tarihi Kanuni’nin eş cinsel gibi gösterilen dizilerden veya romanlardan ibaret görüyorlar. Hatta ve hatta başta bulunan ve Osmanlı’nın yıkılışında etkili olan masonlar için “ne olmuş mason ise” diyebiliyorlar.
Eğer kulaktan dolma öğrendikleri Arapları isyana kışkırtan Lawrence dışında Getrude Bell, Aubrey gibi İngiliz ajanlarının Osmanlı topraklarında adım adım gezdiklerini bilseler, belki “Gezi” eyleminde İstanbul’da dolanan ajanların neden gezdiği arasında bağ kuracaklar.
Hepsi arkeolog. Gittikleri yerlerde sahanın haritasını çıkarıp planlar yapıyorlar. Abdülhamit onların ve batı medyasının yalanları ile “Kızıl sultan, diktatör, katil” diye anılıyor. Çünkü yıkmak istedikleri devleti hala tek parça tutuyor.
Bize o zaman “jön Türkler” diye öğrettikleri şimdi sanırım “genç Türkler” dedikleri ittihatçıların büyük çoğunluğu masondu. Bize “vatan şairi” diye tanıtılan Namık Kemal’in mason olduğunu ve Paris’te kâfir parası ile devleti aleyhine yazdığını bilmezseniz, şimdi Alman cumhurbaşkanı ile poz veren vatan haini Can Dündar’ı anlayamazsınız.
Eğer “Genç Türklerin” vatansever olduğunu düşüyorsanız, Avrupa’ya kaçmış, Türkiye aleyhinde çalışan bütün vatan hainlerine vatansever demeniz gerekir.
Batı ülkelerine gidip onların yıkıcı fikirleri ile donatılıp Osmanlı üzerine salınan bu “Genç Türkler” i anlamazsanız, şimdi Avrupa’nın kucağında oturup Türkiye aleyhine propağanda yapan pkk’lıları anlayamazsınız.
Beğenir veya beğenmezsiniz. Belki istediğimiz etkinliği gösteremiyor olabiliriz. Kâfir dünyasına farkında olduğumuzu, oynanan oyunu gördüğümüzü, bizi yıkmak için el birliği yaptıklarını söyleyen bir adam var başımızda. Bu sayede çöküş ya engelleniyor, ya da geciktiriliyor.
İşte bu yüzden ben, bütün kâfirlerin ve bilgisizlikleri nedeni ile İngiliz aklına sahip olanların saldırdığı bu adamın yanında durmaya devam edeceğim. Bu yazılanları yağlama olarak görenler gelsinler, bana verilen trilyonlardan birazını kendilerine vereyim.
15.12.2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder